Відому українську співачку Наталю Могилевську почали цькувати за відкриту підтримку новообраного президента Володимира Зеленського. Передає Clutch.

Після перемоги шоумена Володимира Зеленського на виборах Наталя Могилевська написала на своїй сторінці в Instagram пост, у якому підтримала колишнього колегу по цеху.

"Володя, вітаю тебе з перемогою! Це безпрецедентний випадок в історії, коли кандидат у Президенти лідирує з таким відривом і в кожному регіоні! Вірю в тебе і в світле майбутнє нашої країни. Сил тобі, витримки, терпіння! Ти і твоя команда завжди викликали захоплення своїми досягненнями, але зараз ви стали героями нашого часу. Хочеться вірити, що Настала Відлига", - заявила співачка.

Однак, не всі підписники Могилевської виявилися згодними з такою позицією. Вони почали виливати негатив і образи у коментарях під фото, і народна артистка не витримала. Вона написала потужний додаток до посту, пояснивши свою позицію.

"Прочитала частину ваших коментарів. Хочеться доповнити про те, що шлях успішного розвитку країни всього за кілька років написаний на 134 сторінках і отримав за це Нобелівську. Ми можемо встати на ноги за 2 роки. Все просто і давно описано. Треба тільки перестати "деребанити" бюджет і почати використовувати на благо країні все, що під землею, все, що над, ну і саму нашу землю, здатну нагодувати себе і сусідів. Кожен з колишніх Президентів знав цей шлях, але не застосував. !!!! Досі не вдалося націоналізувати багатства та ресурси України. Я вірю в те, що Володя буде намагатися це зробити. Але багатьом це не сподобається. Нам би молитися за нього, а не мочити..", - заявила Наталія.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, Наталя Могилевська вирішила похвалитися природною красою і показала знімок без макіяжу.

Раніше Знай.uа повідомляв, народна артистка України Наталя Могилевська у черговий раз нарвалася на критику через своє концертне вбрання.

Також Знай.uа писав, популярна українська виконавиця Наталя Могилевська раптово вирішила переїхати. Знаменитість залишає рідний Київ, і відправляється будувати своє життя у першу столицю України - місто Харків.