Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила розкішне фото з одного із закладів Львова. Так, артистка позувала у чорній мереживній сукні з глибоким декольте, доповнивши образ яскраво-червоною помадою і розповіла про те, що в житті можуть траплятися неприємності.

"«Іноді у житті трапляються погані люди, ситуації , готелі ... Важливо, щоб це було іноді...», - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Розкішна😍", "Ти прекрасна ❤️ люблю тебе 😘", "Очей не відірвати 🔥🔥🔥", "Люблю жінок з розумними очима 👍", "Загадкова", "тут Дуже схожі на сестру)", "Захоплююся Вами ❤️", "Яка гарна 😍", "Дуже гарне фото 😍😍😍".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.