Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відео, яким хотіла показати епатажну ходу, яка, за її словами, "вирішує все". Ось тільки знімаючи цей ролик Лобода не врахувала, що з її глибокого декольте ледь не вивалюються груди. У ролику співачка крокує в об'ємній шубі насиченого червоного кольору. При цьому під шубою у Лободи яскравий блискучий комбінезон із дуже глибоким декольте, в якому вона вже не раз виходила на сцену. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж і дивні темні окуляри, хоча вона крокує в приміщенні. Також на відео видно, що перед тим як зайти в зал Світлана Лобода пшикає у ротову порожнину з якогось балончика, і виглядає це дещо дивно.

У підписі до відео Світлана Лобода написала: "Хода вирішує. Ррррр". Проте, що саме "вирішує" ця хода, зірка не уточнила. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати відео Лободи, її вбрання і цю саму ходу.

"Найкраща", "Конор Макгрегор відпочиває з його ходою", "Нереальна енергетика красивої співачки", "Всі захоплюються, але навіщо так багато пафосу?", "Все скопійовано з Бейонсе", "Декольте звичайно… зараз випаде щось", "Мені хто-небудь скажіть, що пирскає вона перед концертом?", "Фу, вульгаризм", "Тобі не жарко?", "Ну чесно, починає звіздитися", "Якась вона стала груба, раніше набагато краще було", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.