Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися своїм шанувальникам багатим залицяльником, який подарував їй шубу. На своїй сторінці в мережі Волочкова виставила з десяток фото і відео в цій шубі. З розповідей балерини, її запросили вийти на подіум показу шуб, які виготовляються російською компанією в анексованому Криму. На сторінці Волочкової є відео з цього показу. Але, як виявилося, її черговий коханець викупив шубу, в якій вона виходила на подіум, принаймні, так вона сама каже.

"Я дуже люблю красу у всьому. І у вчинках. Вчора мені так сподобалася ексклюзивна шубка з рисі, в якій я виходила в показі, що, дізнавшись про це, мій близький чоловык викупив її прямо з показу і подарував мені. В ній я і поїхала. Це дорогий подарунок. Але я його гідна, як сказав коханий. Кримське тепло і тепло любові коханої людини завжди зі мною. Перегорніть. Красиво ж?", - хвалькувато написала Анастасія Волочкова.

От тільки оцінити цю шубу і хвастощі нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних постів. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, ніби ще не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.