Відомий гуморист, який співпрацює із студією Квартал 95, пожартував на тему виборів в Україні, які відбудуться вже 31 березня.

Студія "Квартал 95"

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що в ефірі популярного гумористичного шоу “ЧистоNews” ведучий Валерій Жидков розповів про те, що в Антарктиді облаштували найвіддаленішу дільницю для голосування на виборах президента України.

“Вже зрозуміло, що на виборах важливий кожен голос, і ось чергове тому підтвердження. За підрахунками, в Антарктиді максимум зможе проголосувати 44 людини, якщо, звичайно, ніхто не відморозиться”, – пожартував ведучий.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Також у жарті йшлося, що “суворий народ” звичайним обіцянкам просто не вірить, тому для них потрібна особлива передвиборча агітаційна кампанія.

“Полярники народ суворий, їх звичайними обіцянками не візьмеш, тому в недалекому майбутньому на льодовому континенті можуть з’явитись ось такі білборди кандидатів”, – розповів Валерій Жидков.

Нагадаємо, кандидат у президенти України, шоумен та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Про це він заявив під час зустрічі із представниками іноземних ЗМІ.

У ході зустрічі Зеленський заявив, що в разі перемоги на виборах глави держави він планує розпрощатися зі всім своїм бізнесом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

вибори в Україні

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам, яке опублікував штаб Зеленського.

Глава студії Квартал 95 пояснив, що вирішив йти в президенти України, адже відчуває обов'язок перед країною.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.