Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка вирішила показати веселе відео з ресторану, на якому однорічний син Гектор п'є водичку і просить офіціанта налити йому ще.

"Увага, задачка. Скільки води може поміститися в одного маленького Гектора і що нам потім з цим робити 😂🤗❤️", - пожартувала Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "торкає Пальчиком щоб не обдурили 😂👍👏", "Милота!!!😂😂😂😂😂😂 Дуже гарний хлопчик!!!😍😍😍😍😍😍", "Головне що перевіряє рівень води пальцями 😂😂😂", "Боооже, який же він кумедний )))", "Чудове відео 🎈Гектор прекрасний😍".

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.