Ведучому популярної програми "Світ навиворіт" Дмитру Комарову вже не в новинку відвідувати екзотичні місця та брати участь у запаморочливих експедиціях. Але цього разу Амазонія зустріла його не тільки дивовижною флорою і фауною, а й неприємностями. Хто ж знав, що місцеві делікатеси так впливають на організм.

Нічого собі жаба: популярна страва звалила ведучого з ніг

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Тут Комаров вирішив послідувати добрій традиції і не відмовлятися від місцевих смаколиків. Але замість звичних страв йому запропонували ….жабу:

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Жаба давить. В Амазонії я дізнався новий зміст цього виразу. Як я відчував на собі древній ритуал і ввів через опіки отруту жаби, навіщо я це зробив і чим це закінчилося? Спочатку Амазонка, потім ритуали нащадків африканських рабів, транс, і нарешті довгоочікуваний репортаж про рабиню Ізауру. На стародавні ритуали нас провів кращий експерт по племенам в країні, якій я по суті довірив своє здоров'я і навіть життя. Мерелес - людина, яка 40 років прожила у лісі, вивчаючи аборигенів. Мій улюблений герой сезону. І ще. Від себе. Ритуал з жабою був одним з найстрашніших в моєму житті. Гірше мені було тільки вночі в Камбоджі після укусу змії, коли мене до ранку відкачували. З жабою було майже так само жахливо, але закінчився цей кошмар набагато швидше. Хоча здавалося це вічністю", - написав він у своєму Facebook.

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Ведучий іронізує, що думав – вони з оператором бачили і випробовували на собі вже все, але виявилося, ще є чому дивуватися у цьому світі.

"В Амазонці я був змушений спробувати одразу кілька первісних, диких і божевільних індіанських ритуалів, звичайних для племен. Але мій організм до них виявився не готовий. Це були випробування, відчуття і побоювання, які я не забуду ніколи. На відео наслідки одного з обрядів. Думав, не виживу)) Але проводив під контролем кращого експерта в цій області, тому ризикнув", - підсумував Комаров.

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Дивіться: Дмитро Комаров, "Світ навиворіт"

Нагадаємо, Комаров розповів, чого чекати українцям від нового сезону програми "Світ навиворіт". Як повідомляв "Знай.ua", колишній "Холостяк" зіграв весілля. Також "Знай.ua" писав, Україна потрапила в топ світового рейтингу.