Известная украинская телеведущая и журналистка Маричка Падалко поделилась очень важными новостями в социальной сети. Она показала уникальные кадры и рассказала о происходящем на фронте, и не только.

Данную информацию Маричка Падалко предоставила на своей странице в Instagram.

«Українські воїни підняли наш прапор у звільненому селі Новоселівка на Донеччині (відео 1) Успішний наступ ЗСУ в напрямку Луганщини триває. Сталінське «ні шагу назад», яким керуються окупанти в Лимані, з кожним днем збільшує ймовірність повного розгрому угрупування росіян, що засіло в цьому донбаському містечку. Так ситуацію, як зображено на карті станом на цей час, бачить австрійський військовий аналітик Том Купер (фото 2) Про те, що росія далі втрачає захоплені території України, наповну вже верещить головний російський пропагандист (відео 3) «Війна закінчиться через 3-3,5 місяці після звільнення Луганська чи Донецька» - вважає радник голови офісу президента Михайло Подоляк (відео 4)», - поделилась легендарная журналистка.

Кроме этого, Маричка рассказала о том, что в россии продолжается мобилизация и показала уникальные кадры. А самое важное то, что один из важных военных лиц США спрогнозировал то, что ВСУ зайдут в Крым уже в 2023 году.

Маричка Падалко, фото: Instagram

Популярные статьи сейчас

Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках

Днепровская девушка-хатико вернулась, но теперь она нападает на людей

Германия вводит строгие ограничения: как это повлияет на украинцев

Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре

Показать еще

«Екс-командувач військами США в Європі Бен Ходжес прогнозує, що ЗСУ увійдуть в Крим в 2023, а до кінця цього року відтиснуть росіян на кордони 23 лютого Хроніки російської мобілізації: автобуси і надалі рушають із мобілізованими в різних регіонах росії, і деякі родичі цих потенційних смертників вже на межі нервового зриву (відео 5), а в окремих чоловіків здають нерви від самої думки про поїздку в Україну: в Москві 39-річний чоловік стрибнув з 9 поверху (відео 6). За словами родичів, у жертви почалася депресія після оголошення мобілізації, хоча отримати повістку він не встиг»

Как ранее сообщал портал "Знай", Маричка Падалко вспомнила лихие 2000-е и первые шаги в карьере.

Напомним, Маричка Падалко показала послание Украины для "новых" российских оккупантов.