В українських сім'ях частенько готують домашні вареники, адже це одна з найпопулярніших національних страв. Згодом господині навчилися їх робити з усілякими начинками та поєднувати смаки, а Володимир Ярославський запропонував приготувати з сиром, але червоного кольору.

Відомий кулінар із шоу "МастерШеф" підказав у Instagram дивовижний рецепт червоних вареників із сирною начинкою. Такий колір можна отримати завдяки вишні, без будь-яких барвників.

Вареники з сиром від Ярославського, кадр з відео

Інгредієнти на 26-30 вареників:

  • 160 г соку вишні
  • 20 г вершкового масла
  • 175 г борошно
  • 25 г цукор
  • 300 г кисломолочний сир
  • 1 жовток
  • 40 г цукор

Для соусу:

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще
  • залишок вишні 240 г
  • цукор 50 г
  • вершкове масло 15 г
  • сметана для подачі 200 г

Як приготувати:

Налийте в сотейник сік, додайте цукор, вершкове масло і доведіть до кипіння. Всипте 100г борошна, швидко замішайте дерев'яною лопаткою суміш та зніміть з вогню сотейник. Тісто витягніть із сотейника, дати трохи охолонути і замішайте залишені 75г борошна.

Накрийте плівкою і дайте охолонути 20-30 хв. Далі тісто тонко розкачайте качалкою, формою 7 см у діаметрі виріжте кружки, на низ викладіть начинку, попередньо перетертий із цукром та жовтком сир. Загортайте вареники і варіть 3 хв у підсоленій воді.

Окремо на сковороді розігрійте вишню, що залишилася, додайте цукор і шматочок масла і прогрівайте готові вареники з 2х сторін, щоб повернувся колір.

Нагадаємо, як легко приготувати булочки-піци: смачні порційні закуски на будь-які свята та сніданки.

Як повідомляв Знай.ua, забудете про стандартний омлет і яєчню: ідея для сніданку - простий пиріг із черствого хліба