Чебуреки – це дуже смачний варіант для перекусу, хоч і досить шкідливий. Але балувати себе іноді все ж таки потрібно, тим більше за цим рецептом приготування не займе багато часу.

Домашня випічка куди корисніша і смачніша за покупну, а рецепт цих чебуреків виходить бюджетним. Фарш можна обрати будь-який, але господиням рекомендують саме яловичий.

Чебуреки, фото vkuso

Інгредієнти:

  • Борошно - 600 г
  • Рослинна олія – 60 мл
  • Вода окріп – 350-400 мл
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Фарш м'ясний – 600 г
  • Цибуля ріпчаста середня – 2 шт.
  • Вода холодна – 250 мл
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1/2 ч.л.
  • Суха петрушка та кріп – 2 ч.л.
  • Олія для смаження

Як готувати :

Популярні новини зараз

Жінка кілька років жила зі склянкою у сечовому міхурі: загралася під час інтиму, а потім думала, що інфекція

Підвищення пенсійного віку та нова індексація: у Мінсоцполітики розповіли, що чекає на українців

Заборона на виїзд з України підліткам з 13 по 18 років: у Держприкордонній службі дали пояснення

Дмитро Комаров став ворогом номер один і задоволений: "Мені не соромно дивитися людям у вічі"

Показати ще
  1. У просіяне борошно додати сіль і перемішати, додати олію і 200 мл окропу. Виделкою ретельно перемішати борошно з гарячою водою, додати воду, що залишилася, і замісити тісто.
  2. Продовжуйте вимішувати тісто руками спочатку в мисці, потім на дошці до однорідного стану. Вимішувати тісто потрібно приблизно 10 хвилин. Покласти тісто в пакет та відпочити 30 хвилин.
  3. Нарізати цибулю маленькими кубиками. У миску з подрібненою цибулею, додати 1 ч. ложку солі і добре пом'яти руками, щоб цибуля пустила сік. Додати в миску з цибулею м'ясний фарш, сіль, перець, суху зелень і 250 мл води, ретельно перемішати протягом 5 хвилин, м'ясо повинне вбрати всю воду.

Тісто, фото alimero

  1. Готове тісто розрізати на 2 половини, з половини тіста скачати ковбаску діаметром 5 см. Розрізати на шматочки приблизно по 60 г. Кожен шматочок розкотити в дуже тонке коло завтовшки близько 1,5 мм. На половину кола викласти 1,5 столової ложки підготовленого фаршу та рівномірно розподілити, відступивши від краю 1,5 см. Закрити другою половиною тіста та обережно притиснути руками, щоб видалити зайве повітря. Міцно з'єднати тісто по краю.
  2. Опустіть чебуреки в розігріту олію на сковороду і смажте 1-2 хвилини з кожного боку, на середньому вогні до золотистої скориночки.

Нагадаємо, рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати

Раніше ми писали, рецепт бананового хліба з горіхами – під силу кожному