Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою та любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз в житті, напевно, готувала класичний торт чи то пиріг Зебра.
Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є виливання у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не лише на смак, але й для очей.
Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки з наведених інгредієнтів.
- - 3 яйця
- - 250 г цукру
- - 300 г сметани
- - 10 г розпушувача
- - 350 г борошна
- - 2 ст л какао
Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця та додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром до пишної піни. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.
Тариф на світло зросте вдвічі: українцям зізналися, скільки доведеться платити вже з 1 квітня
Наречена Роналду Джорджіна Родрігес не змогла пережити загибель сина: "Це найбільший біль"
Введено податок на город – хто і скільки заплатить: дачники та мешканці сіл такого не чекали
Частина воїнів ЗСУ може опинитися у в'язниці, але причина зрозуміла: пояснення адвоката
Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.
Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змазуємо маслом і по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
Нагадаємо, ми писали, що рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати пісний десерт з води та борошна.
Як повідомляв "Знай.ua" як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою.
Також "Знай.ua" інформував, чому потрібно додати насіння льону до свого раціону: стільки користі ніщо не дасть.