З 13 березня 2023 року розпочався третій тиждень Великого посту, який завжди йде перед світлим святом Великодня.

І хоча суть будь-якого посту не так у помірності від їжі, як у духовній помірності, про багато хто ретельно становлять своє меню, щоб очиститися повністю, не тільки думками. Саме для таких наших читачів дуже доречними будуть ці сирники. Варто зазначити, що вони сподобаються і тим, хто хоче якось урізноманітнити сніданки чи вечері, адже час приготування зовсім невеликий.

Сирники, фото smak.ua

Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Популярні новини зараз

Українські імена, від яких полякам "зносить дах" через красу: вам пощастило, якщо ви їх носите

ПриватБанк мовчки закриває рахунки клієнтів, погашаючи "залишками" кредити: що відбувається

Заборона на виїзд з України підліткам з 13 по 18 років: у Держприкордонній службі дали пояснення

Введено податок на город – хто і скільки заплатить: дачники та мешканці сіл такого не чекали

Показати ще

Порцій: 2

Інгредієнти:

500 г сиру

2 яйця

6 ст. пшеничного борошна

2 ст.л. сахара

5 ст. соняшникової олії

Приготування:

1. У каструлюку розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно перемішуємо.

2. Далі всипаємо в сир 5 ст. муки і дуже ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо сковороду з олією на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх у тарілку. По черзі обгортаємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.

4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох боків.

Сирники, фото smak.ua

Нагадаємо, як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою.

Раніше ми повідомляли, навіщо класти чорний хліб у каструлю з готовим рисом: дізнавшись, ви робитимете так завжди.

Також не зайвою буде випічка до посту: соковитий штрудель, пальчики оближеш як приготувати.