Існує кулінарна хитрість, завдяки якій омлет завжди виходитиме пишним і повітряним. Адже, мабуть, кожен з нас стикався з ситуацією, коли омлет виходив плоским та опадав майже одразу після приготування.

На щастя, спосіб виправити ситуацію існує і він дуже простий! Секрет полягає в одному інгредієнті, який є на кожній кухні. У яєчно-молочну суміш потрібно додати соду. У результаті лише дрібка продукту забезпечить пишність страви.

Як пояснюють кулінари, цей інгредієнт підходить і для приготування омлету з додаванням борошна. Проте тут дуже важливо не сипати надто багато борошна, інакше маса може не піднятися.

Пишний омлет, фото prostorecepty

Після того, як ви додали соду суміш потрібно ретельно перемішати та поставити на помірний вогонь. У результат омлет вийде пишним, з пористою структурою, не осяде, коли трохи охолоне.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Крім того, у суміш можна додатково додати приправи до смаку, наприклад, перець, паприку, трав’яні суміші. Також врахуйте, що молоко краще використовувати якнайжирніше, тоді омлет точно буде повітряним.

Пишний омлет, скріншот: YouTube

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі