Напої, які можуть допомогти у проблемі очищення організму та налагодження або прискорення метаболізму приготувати досить легко.

Якщо ви відчуваєте ускладнення в роботі травної системи та обміну речовин, можна спробувати покращити ситуацію за допомогою напоїв та фізичних вправ. Ми підготували декілька рецептів, які можуть допомогти.

Напій для прискорення метаболізму. Фото: Youtube

Прискорення обміну речовин

Для того, щоб приготувати напій знадобиться одне яблуко, мелена кориця та окріп. Яблуко слід нарізати скибочками, додати десертну ложечку меленої кориці, дати настоятися в прохолодному місці дві години, після чого випити. Напій краще пити перед сном. Також можна додати гілочку або листочки м'яти.

Напій для прискорення метаболізму. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Покращення роботи ШКТ

Для покращення травної системи можна скористатися простим йогуртом без добавок та фарбників. Йогурт, який має у складі чимало корисних бактерій, здійснює одразу декілька важливих функцій: сприяє правильній роботі ШКТ, насичує організм вітамінами, зміцнює імунітет і пришвидшує метаболізм.

Напій для прискорення метаболізму. Фото: Youtube

Також можна приготувати напій з кефіру, додавши десертну ложечку меленої кориці та половину десертної ложечки меленого кореня імбиру, ретельно перемішати та випивати двічі на день, вранці та ввечері.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що де можна купити найдешевшу гречку: актуальні ціни на улюблену крупу.

Як повідомляв "Знай.ua" грошей точно витратите менше: простий рецепт смачних рогаликів із згущеним молоком до чаю.

Також "Знай.ua" інформував, як запобігти десятку хвороб та почуватися бадьоро на "сидячій" роботі: лікарі дали рекомендації.