Самостійно приготовані на власній кухні пельмені та чебуреки виходять по-особливому смачними. Проте їхній смак можна вдосконалити ще більше, знаючи деякі секрети.

Такі чебуреки та пельмені навіть не варто порівнювати з магазинними. В домашніх виробів смак вийде таким, що вас за вуха від них не відірвеш.

Досвідчені кухарі розповіли про кулінарну хитрість, яка допоможе зробити фарш для улюблених страв ще кращим та смачнішим. Та передусім пам'ятайте, що він повинен вийти соковитим та ароматним.

Приготування чебуреків, скріншот з відео

Як зізнаються кухарі, весь секрет полягає в тому, що в начинку потрібно додавати не воду, а бульйон. Адже у звичайній рідині для фаршу немає нічого, щоб могло б зробити його кращим. У цьому випадку смак та аромат точно не стануть кращими, зміниться лише консистенція.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Якщо ж у вас немає бульйону, а покращити смак фаршу хочеться, дійте наступним чином. Поставте на вогонь трохи води з розрахунком 1 склянку рідини на 1 кг фаршу. Покладіть туди 2 штуки лаврового листя. Після закипання зніміть з плити та остудіть до кімнатної температури.

Далі просто влийте приготовану рідину у фарш та ретельно перемішайте. Місткість з фаршем накрийте харчовою плівкою та потримайте в холодильнику протягом 40 хвилин. Після цього ліпіть ваші улюблені пельмені та чебуреки. Вони точно вийдуть дуже смачними та ароматними.

Приготування чебуреків, скріншот з відео

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль