Шоколадний брауні - це смаколик американської кухні з яскраво вираженим смаком, який неможливо забути. Він має особливу структуру – щільну, вологу. Це не кекс, а супер-шоколадне тістечко.

Готувати його навчилися з різними добавками та начинками - вишнями, горіхами та багатьом іншим. Ми пропонуємо приготувати максимально наближений до того, що роблять в Америці. Рецепт дуже простий, як продукти.

Шоколадний брауні, скріншот з відео

Складові:

  • 200 г чорного шоколаду
  • 115 г вершкового масла
  • 200 г цукру
  • 3 яйця
  • 1/4 ч.л солі
  • 70 г борошна
  • 20 г какао

Приготування:

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще
  1. Змішайте разом борошно, какао та сіль. В іншій мисці за допомогою блендера або вилки збийте разом яйця та цукор до утворення білої пінки.
  2. Шоколад разом з олією розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Розтоплену шоколадну масу влийте у збиті з цукром яйця і ретельно перемішайте. Туди ж додайте суміш борошна та какао, знову перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть форму для випікання пергаментом і вилийте тісто. Висота тіста у формі має бути приблизно 2-3 см. Постукайте формою об стіл кілька разів, щоб із тіста вийшли бульбашки повітря.
  4. Випікайте 30-35 хв, перевіряйте готовність брауні за допомогою зубочистки.

Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальні пельмені: швидкий рецепт тіста, яке не буде розвалюватися і липнути

Як повідомляв Знай.ua, якщо мандарини вже з вух лізуть: простий рецепт мармеладу з новорічних ласощів, який продовжить смак дива

Також портал Знай.ua писав, домашня "Фанта" із сезонних цитрусових - дуже простий рецепт: відмінна альтернатива магазинній хімії