Шанувальники популярних романтичних проєктів "Холостяк" і "Холостячка" можуть порадіти, зірковий блогер-психолог Роман Свечкоренко поділився доволі цікавим рецептом.

Цього разу колишній фаворит Злати Огнєвіч Роман Свечкоренко у теплій сімейній атмосфері приготував карбонару, тепер і наші читачі можуть дізнатися, як це зробити самим на кухні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Романа Свечкоренка в мережі Instagram.

Рецепт Романа Свечкоренка, скріншот: Instagram

Наш прекрасний вечір або як приготувати смачну карбонару. Зберігайте і пробуйте! Це дуже просто і дуже смачно!

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Що потрібно: 250 г макарони, 100-150 г Бекон, 50 г Пармезан, 50 г цибуля (білий), 1 шт.яйце, 50 мл вершки (30-33%), 20 г Петрушка (листя), 2 зубчики часник, 2 ст. л. оливкова олія, за смаком перець, 20 г Сіль.

Рецепт Романа Свечкоренка, скріншот: Instagram

Крок 1: Бекон (100-150 г) поріжте шматочками. 2 зубчики часнику роздушіть ножем. Цибулини наріжте дрібним кубиком. Додайте на сковороду з 1 ст. л. оливкової олії і додайте спочатку часник, через 1 хвилину бекон і потім цибулю. Обсмажте кілька хвилин.

Рецепт Романа Свечкоренка, скріншот: Instagram

Крок 2: потім додайте в сковорідку яйце і вершки (50 мл). Добре перемішайте, щоб суміш стала однорідною. Відразу зніміть сковорідку з вогню, щоб яйце не згорнулося.

Рецепт Романа Свечкоренка, скріншот: Instagram

Крок 3: поставте варитися спагетті. На 2 літри води додайте 20 г солі і 250 г макаронів, 1 ст.л. оливкової олії. Варіть приблизно 7 хвилин, потім злийте воду. Можна залишити трохи води від спагетті і потім додати в соус для більшої соковитості. Досить 1-2 ст. л.

Крок 4: з'єднайте готову пасту з соусом, добре перемішайте. Натріть пармезан (50 г), додайте перець за смаком і листя петрушки 20 г.

Раніше повідомляли, фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко забув про Огневич у дикій романтиці з іншою красунею: "Нагадує Злату".

Як повідомляв Знай.uа, Роман Свечкоренко натякнув на швидке весілля з новою коханою: "Холостячці" Огнєвіч таке і не снилося.

Знай.uа писав, Роман Свечкоренко з шоу "Холостячка" показав, чому Герміона вибрала Рона Візлі, а не Гаррі Поттера.