Як часто у вас буває таке, що ви приготували гарнір або посмажили яєчню і вам хочеться чогось ще? Огірочків або капусточки...

Згадали це почуття? Тоді ми пропонуємо вам простий рецепт швидкої маринованої капусти, який точно виручить у важкі моменти. Особливо смачно вона буде поєднуватися зі смаженою картоплею або з пюре.

Приготування:

Беремо з розрахунку на три кілограми капусти. Капусту нашаткувати. Натерти три великі морквини на крупній тертці. Видавити з часничниці 3-4 зубчики часнику. Все перемішати.

Популярні новини зараз

Тоня Матвієнко привчила до особливої розкоші свою доньку від Арсена Мірзояна: викликає заздрість

Ніяка вона вам не "бабуся": 67-річна білявка у бікіні затьмарила Злату Огнєвіч - ось кому треба на "Холостячку"

У Польщі знайшли загиблого українця, який висів на дорожньому знаку: не витримав проблем з грошима і дружиною

Стюардеса МАУ віддячила ввічливому пасажиру просто в салоні літака - чоловіки, беріть на замітку

Показати ще

Робимо маринад:

Півтора літра води ставимо на вогонь. Додаємо 200 гр.цукру, 3 столові ложки солі ( без верху), 250 гр. соняшникової олії. Коли закипить влити 200 гр. оцту 9%. Має покипіти 2-3 хвилини. Маринад готовий.

Заливаємо капусту гарячим маринадом. Капуста від цього трохи пом'якшується. Але тільки трохи. Тому не бійтеся заливати гарячим, прямо з плити. Капуста постоїть в цьому маринаді години 2. І можна їсти. Зараз так капусту робить багато хто. Раніше робили звичайним способом, доводилося чекати поки вона забродить, почне киснути. А цей спосіб швидкий. Капуста смачна, вітамінна. Хрустка. Перемішуємо. Даємо постояти 2 години. Знову перемішуємо і фасуємо в банки.

Нагадаємо вам рецепт ідеального варення з калини перед наступаючими холодами: навіть намагатися не потрібно, смачніше не придумати.

Раніше ми ділилися з вами рецептом тарта з мандаринами від зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка: свято триває, готуйте свої животи.