Жодне Різдво не обходиться без оселедця, яке потрібно правильно готувати. Рецепт запропонував портал Пані Стефа.

Ну ось і прийшов 2022 рік, а разом з ним і час для чогось новенького. Через тиждень українці святкують одне з найпопулярніших свят - Різдво. Риба є вкрай смачним і корисним продуктом, який підійде вашій родині.

Для приготування страв з риби підійде бочечная оселедець з головами, ікрою або молоком. Її можна замаринувати і приготувати

Алгоритм приготування оселедця в оцтовій приправі

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще
  • 3-4 оселедця вибити, відрізати голови, зняти шкіру і відокремити філе від хребта, вийняти.
  • Зварити маринад з води, оцту, солі, цукру, декількох горошин пахучого і гострого перцю і бібкового листочка.
  • Лук порізати кільцями і перекласти на нього оселедець в скляну банку.
  • Остиглим маринадом залити оселедця і залишити в холодильнику хоча б на добу.

Нагадаємо, що легендарний рецепт чилі кон карне з гри The Sims: Мексика заповнить ваші серця неймовірним смаком і простотою

Раніше повідомлялося, що грибні кульочки з листкового тіста: рецепт апетитною закуски, краще будь-яких "пундиків" з переходу. Ніжна і соковита начинка з яскраво вираженим ароматом грибів прекрасно поєднується з м'яким хрустким листковим тістом, роблячи цю випічку неймовірно апетитною.

Також, рецепт желе з шампанського в келихах: десерт для грайливого новорічного настрою. Шанувальникам також доступно відео з докладним процесом приготування даного оригінального блюда, з яким буде чимало клопоту, але повірте, воно того варте