Для наших читачів з'явилася можливість поліпшити свої кулінарні здібності. Цього разу прийшов час вивчити традиційний рецепт Галицького автора Дарії Цвек. Ще в старому виданні книги" домашнє печиво "вони отримали назву"Народні пумпухи".

Перед тим як облизуватися і дивитися на рецепт потрібно пам'ятати, що цей золотий рецепт вже дійсно визнано народним.

Народні пончики, скріншот: YouTube

Що потрібно з інгредієнтів: борошно 1 кг.; два яйця; жовтки 8шт.; масло (розтопити) 100 гр.; цукор 100 гр . ; молоко 500мл.; дріжджі свіжі 100 гр.; горілка або коньяк 1 ст. л.

Спосіб приготування: у тепле молоко додати дріжджі, 1 ст.л. цукру і 2 ст. л. борошна, поставити в тепле місце, щоб опара підійшла. Розтерти яйця з цукром, вилити в опару, додати розтоплене масло, поступово додати борошно і замісити тісто до появи бульбашок. Залишити в теплому місці.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Домашні пончики, скріншот: YouTube

Коли воно збільшиться приблизно вдвічі, розкачати (частинами), вирізати коло (якщо немає спеціального дівайса, то підійде будь-який стакан). У центр кожного кола викласти начинку з рожевого варення (пелюстки пики, перетерті з цукром потрібно робити ще в червні-липні, а якщо не встигли, то купити) і добре заліпити краї. Викласти на присипану борошном поверхню і залишити, щоб дійшли.

У глибокій сковороді нагріти рослинне масло. Кинути в масло пампушки. Дарія Цвек радить робити це верхи вниз, злегка притискаючи, щоб вийшло повітря. Смажити з двох сторін до золотистого кольору. Дати охолонути і можна смакувати - смачного!

Раніше повідомляли, рецепт швидкого сніданку з лаваша і сиру: готується за лічені хвилини, а коштує копійки.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Степана Казаніна розповіла, як балує чоловіка і дітей на свята: "Яскраві і незабутні вихідні".

Знай.uа писав, рецепт ніжного і повітряного тірамісу за 10 хвилин: для екстреної солодкої "допомоги".