Костянтин Грубич об'їздив майже кожен куточок України й знає все про традиційну кухню. Напередодні Нового року він показав українцям, як приготувати олів'є та смачну курку до святкового столу.

Цими рецептами Костянтин Грубич поділився у програмі "Твій день" на телеканалі 1+1.

Костянтин Грубич приготував святкову вечерю, скріншот

Для запеченої курки у рукаві знадобиться:
- одна курка
- 3-5 яблук
- гірчиця
- яблучне повидло
- італійські трави
- сіль
- перець
- паприка
Спосіб приготування:
Спочатку обмийте курку та обсушіть її паперовими рушниками. Готуємо соус: беремо повидло та додаємо спеції. Також додайте трішки оливкової олії та гірчицю. Цієї сумішшю потрібно добре змастити курку.

Костянтин Грубич приготував святкову вечерю, скріншот

Ріжемо яблука великими шматками та начиняємо ними курку. Кладемо її у рукав для запікання та відправляємо у духовку при 180 градусах на одну годину.
Для олів'є від Костянтина Грубича знадобиться:
- 3 яйця
- 3 картоплини
- 2 моркви
- 5 солоних огірків
- 300 грамів горошку
- 400 грамів індички
- майонез
Спосіб приготування:
Зваріть овочі, остудіть їх та поріжте невеликими кубиками. Інші продукти теж поріжте невеликими кубиками. Заправте все майонезом та можна подавати до столу.

Костянтин Грубич приготував святкову вечерю, скріншот

Нагадаємо, Костянтин Грубич знайшов спосіб позбутися похмілля 1 січня - секрет просто з Карпат і пахне травами

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще