В процесі смаження картоплі є кілька дуже важливих секретів. Про це повідомляє кухар любов Сазонова на своєму ютуб-каналі.

Інгредієнти

  • 1 кг картоплі;
  • 100-200г лука;
  • 5-8 г солі;
  • Рослинна олія 40-50 г;
  • 30 г часнику.

Кулінар порадила вибирати картоплю з гладкою, восковою поверхнею. Це говорить про те, що в ньому достатньо крохмалю для смаження.

Алгоритм приготування

  1. Картоплю миємо, чистимо, потім знову миємо і нарізаємо скибочками і брусочками. Моєму цибулю і нарізаємо його.
  2. Нарізану картоплю моєму в теплій воді. Це дозволить картоплі утворити скоринку.
  3. Обсушуємо картоплю.
  4. Розігріваємо сковороду, а потім додаємо туди масло.
  5. Обсмажуємо часник в сковороді.
  6. Додамо картоплю і смажимо її без кришки. Якщо картопля нарізаний скибочками, то перший раз перемішуємо через дві хвилини, якщо брусочки - через дві.
  7. Ще через три хвилини перевертаємо вдруге і додаємо цибулю.
  8. Ми залишаємо картоплю на залишковому жару під кришкою на дві хвилин.
  9. Картоплю посолити.

Смажена картопля, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

"Мона Ліза" по-українськи: курсантка вразила схожістю з образом з полотна Леонардо да Вінчі

Відкинутий Златою Огнєвіч Максим Тарапата знайшов розраду в обіймах кучерявої красуні :"Я балдію"

Юну вчительку молодших класів забили під час пробіжки, тужить вся школа: "Школярі спустошені"

Прихильники НКВС розстріляли 15-17 літніх хлопців у різдвяному вертепі: дітей поховали, а вбивць "сховали"

Показати ще

Нагадаємо, рецепт оладок з пекінської капусти: як ситно нагодувати всю сім'ю за копійки. Телеведуча шоу "твій день" поділилася унікальним рецептом приготування ситних оладок з пекінської капусти

Як повідомляв портал "Знай.ua", картопляне пюре з часничком і маслом, як у бабусі на кухні: зимовий рецепт з мінімумом продуктів і витрат. Пропонуємо приготувати картопляне пюре по-новому. Запечений часник вдихне в буденне блюдо нове життя

Також "Знай.ua" писав, як уникнути витікання начинки з пиріжків: простий і зручний лайфхак. Велика проблема для тих, хто їх готує, легко вирішується.