Паштет з курячої печінки підійде для тих, хто не дуже любить смак звичайної печінки. Незвичайний рецепт опублікували в Instagram- акаунті з рецептами sergeeva.food.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля 1 шт
  • Морква 1 шт
  • Спеції / сіль / паприка за смаком
  • Масло вершкове 40 г + для заливки + смаження
  • Соєвий соус 20 г (необов'язково)
  • Сметана 2 ст. л
  • Чебрець (необов'язково)

Спосіб приготування:

1. У суху сковороду поклади шматочок вершкового масла, цибулю і соєвий соус - смаж на швидкому вогні близько хвилини, потім додай сюди ж печінку, смаж поки не з'явиться багато соку від печінки, після додай моркву, спеції, сметану і готуй під закритою кришкою на повільному вогні близько 20 хвилин.

2️. Після приготування, печінку переклади в глибоку ємність, додай вершкове масло 40 г, сіль за смаком і всю масу перебий будь-яким блендером.

Популярні новини зараз

"ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються: "Позбавили сім'ю коштів для проживання"

Ірина Федишин показала неймовірну весну у Львові: любов гуляє древніми вулицями

Локдаун на травневі та Великдень: Ляшко пояснив, до чого готуватися українцям

Карантин забрав у Марічки Падалко останні сили: "Дається взнаки"

Показати ще

Розкласти по ємностей, а зверху залити розтопленим маслом, накрити плівкою і відправити в холодильник.

Нагадавши, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.

Як повідомляв Знай.иа, смачніше хачапурі, рецепт традиційного осетинського пирога.

Також Знай.иа писав, що рецепт пікантною капусти по-корейськи, саме те, щоб зняти святкові токсини.