Грудень стрімко мчить до свого логічного завершення, а разом з ним і 2020 рік. Перед новорічними святами українці вже починають готувати святкові салати і складають меню до столу, щоб було чим здивувати домашніх, гостей, а також порадувати себе.

Однак між усією цією суєтою можна зробити перерву на чай. Тактична пауза для гарячого і смачного напою. А до чаю можна зробити неймовірний десерт на бісквіті.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Кулінарія".

Десерт до чаю, скріншот: YouTube

Що нам потрібно:

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Бісквіт: яйця - 6 шт; цукор - 150 гр; борошно - 100 гр; Какао порошок - 1 ст. л.
Просочення: Молоко - 150 мл.
Крем: варене згущене молоко - 1 б.
Молоко - 100 мл.

Спосіб приготування: до яєць додаємо цукор. Збиваємо до білої пишної маси, яка збільшиться в 3 рази. Борошно змішуємо з какао і по трохи додаємо в чашу. Акуратно лопаткою від низу до верху замішуємо тісто. Тісто виливаємо у форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Готовий бісквіт заливаємо гарячим молоком.

Для крему змішуємо варене згущене молоко з молоком до однорідної консистенції і наносимо зверху на бісквіт. Для візерунка можна ще додати топлений шоколад. Прибираємо до холодильника для просочення мінімум на 30 хвилин. За бажанням прикрашаємо будь-якими ягодами. Приємного чаювання!

Раніше повідомляли, салат "новорічні вогники" відправить обридле олів'є в минуле назавжди, унікальний рецепт.

Як повідомляв Знай.иа, рулет з курятини до новорічного столу: простий рецепт з несподіваними інгредієнтами.

Знай.uа писав, апетитний турецький бурек завоює серця гостей за новорічним столом: рецепт випічки.