Що може бути простіше зі страв ніж сосиски і спагеті. Та навіть із них можна приготувати цікаву страву, яка особливо сподобається дітям.

Щобільше, діти радо братимуть участь у процесі приготування "волохатих сосисок", встромляючи у них макаронинки. Крім того, така страва досить бюджетна і підходить на щодень. Важливо, правда, вибрати дійсно якісні сосиски, а спаргеті краще підійдуть з твердих сортів пшениці.

Інгредієнти:

  • Сосиска
  • Спагеті
  • Сіль

Спагеті з сосисками, кадр з відео

Спагеті з сосисками, кадр з відео

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Приготування:

Кожну сосиску розрізати на 3 частини. У кожну частинку вставити по приблизно 5 макаронинки.
У цей час воду довести до кипіння і розкласти макарони по колу. Не забуваємо посолити. Бажано брати спагеті тонкі, які варити потрібно 5 хвилин.
Як тільки вода закипить починаємо акуратно розмішувати макарони по колу. До тих пір поки вони повністю не сховаються в каструлі і варимо до готовності.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.