Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальній мережі Facebook.
Зараз він показав, як же можна приготувати Кубинський сендвіч, для якого знадобиться хліб, багато шинки і сиру, солодка гірчиця, а також мариновані огірки.
Спочатку у відео він показав, що нарізав огірочки і розрізав хліб, але не до кінця, навпіл і перевернув його хлібною кіркою вниз. Далі булка змащується гірчицею, зверху накладається шинка, мариновані огірки і сир. Однак потім він знову на сир помістив шинку і огірки, на які виклав інший вид сиру (однак ви можете використовувати один і той же, за бажанням). Коли начинка була готова, Євген Клопотенко спресував руками отриманий бутерброд.
На відео він сказав, що тепер Кубинський сендвіч слід відправити до духовки, яка була заздалегідь розігріта у нього до 220 градусів і включений лише верхній нагрів. Бутерброд доготавлівался у нього прямо на решітці. Далі готовий сендвіч знову був трохи спресований і розрізаний навпіл.
"Включайте сентиментальний новорічний фільм і проживайте цей день ліниво. Горизонтально, в теплі, з простою і комфортною їжею. Тільки, прошу вас, дістаньте свою волю, зробіть глибокий вдих і постарайтеся не зжерти весь сендвіч на вступних титрах. А то головні герої не встигнуть блимнути очима, а ви вже будете без бутербродика і сумні, що ваше щастя так швидко скінчилося. Я знаю багато таких трагічних історій - вони сумніші Титаніка і Хатіко разом узяті. Проте, розумію, що втриматися буде важко. Такий сендвіч їдять у Флориді, але в них він на смак гірше, тому що у Флориді немає українського сиру з сушеними томатами і базиліком", — написав він у публікації.

Нагадаємо, Клопотенко розповів рецепт головної страви на Андрія: приготуйте осучаснену калиту

Як повідомляв "Знай.ua", не тільки олів'є: три класичних салату для новорічного столу від Клопотенко

Знай.ua писав, прощайте, сосиски: Зеленська і переможець МастерШеф Клопотенко влаштували переворот у школі