Паста-одне з найпопулярніших страв у світі. Щоб спробувати смачну пасту карбонара, зовсім необов'язково їхати в Італію. Можна приготувати її вдома за перевіреним рецептом від Святослава Бойка-учасника проекту "Топ-модель по-українськи", який показував Новий канал.

Читайте Знай в Google News!

"Приготування пасти карбонара не вимагає ніяких скілів. Головне-вибирайте якісні продукти і дотримуйтесь рецептом, тоді італійський настрій Вам гарантовано, — говорить Свят.

Інгредієнт:

  • макарони з твердих сортів пшениці-200 г;
  • шинка — 100-150 г;
  • вершки 35% жирності — 100 г;
  • яєчні жовтки-4 шт.;
  • часник-2-3 зубчики;
  • твердий сир (наприклад, італійський пармезан) — 100 г;
  • базилік - за смаком;
  • сіль, перець - за смаком.

Святослав Бойко, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Спосіб приготування:

Приготуйте соус: змішайте жовтки з вершками, додайте до них дрібно потертий сир, сіль і перець.

Посмажте шинку, додайте до неї дрібно нарізаний часник.

Зваріть макарони, строго дотримуючись інструкції на упаковці. Головне - не переварити.

Відкиньте готові макарони на друшляк, після чого змішайте їх з підсмаженою шинкою.

Полийте макарони вершковим соусом. Завдяки високій температурі макаронів жовтки швидко дійдуть до готовності.

Через кілька хвилин можете подавати пасту карбонара, додавши базилік і присипавши блюдо тертим пармезаном. Buon appetito!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ці салати допоможуть скинути зайву вагу, прості і корисні рецепти на кожен день

Як повідомляв Знай. ua, рецепт насиченої піци" Чотири сиру", пікантний і пряний смак для любителів Італії.

Також Знай. ua писав, що пиріг "Маня Морковкіна", ніжний десерт з манки і моркви, корисно і дітям, і дорослим.