Сирні палички в лаваші з часником — це надзвичайно швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини. Таку страву треба подавати в гарячому вигляді з кетчупом, майонезом або яким-небудь іншим соусом на ваш смак.

Інгредієнти:

  • Плавлений сир - 2 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Лаваш - 1 шт.
  • Масло вершкове - 100 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп

Сирні палички в лаваші, скріншот: YouTube

Сирні палички в лаваші, скріншот: YouTube

Сирні палички в лаваші, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

Відкинутий Златою Огнєвіч Максим Тарапата знайшов розраду в обіймах кучерявої красуні :"Я балдію"

61-річний водій помер за кермом після порятунку пасажирів: "відчував" смерть і висадив до ДТП

Юну вчительку молодших класів забили під час пробіжки, тужить вся школа: "Школярі спустошені"

Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і чи зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Показати ще

Яйця збити, зелень дрібно нарізати, часник розчавити. Плавлені сирки порізати тонко на смужки. Лаваш також розрізати на широкі смуги, шириною не більше 10 см. Покласти по декілька смужок сиру на лаваш, посипати кропом, часником і згорнути в трубочку.

Приготовані трубочки обмакнути у збитих яйцях. Розігріти сковороду і розтопити шматок масла. Викласти сирні палички на сковороду і обсмажувати до золотистої скоринки. Швидка і смачна закуска готова. Подавати в гарячому вигляді з кетчупом, майонезом чи іншим соусом.

Сирні палички в лаваші, скріншот: YouTube

Сирні палички в лаваші, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, баунті, рафаелло, торти і не тільки – 7 простих рецептів, які не потребують випікання. Швидкі рецепти солодощів з натуральних інгредієнтів

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадне печиво з мигдалем за декілька хвилин – так швидко випічку ви ще не готували. Такий десерт виходить фантастично смачним

Також "Знай.ua" писав, смачніше за люля-кебаб — циганський рецепт котлет без жодної крихти хліба. Котлети виходять надзвичайно соковитими та апетитними