Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

0,5 капусти

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

2 цибулі

2 моркви

200 г квасолі

2 ст.л. томатної пасти

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Варимо квасолю. Очищаємо картоплю, моркву, нарізаємо на шматочки, капусту дрібно шинкуємо, цибулю нарізаємо. На режимі жарки не закриваючи кришки мультиварки смажимо 10-15 хвилин.

2. Додаємо капусту, закриваємо кришку і на тому ж режимі тушкуємо ще 5-7 хв. Додаємо картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою.

3. Додаємо спеції і сіль за смаком, закриваємо кришку і тушкуємо 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.