Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 склянки натертої моркви
1 склянка грецького йогурту
Популярні новини зараз
Показати ще
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
1/4 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. меду
1 ч.л. білого винного оцту
сіль та перець за смаком
1/4 ст.л. сушеної журавлини
1/4 склянка підсмажених волоських горіхів
1/2 ч.л. насіння селери
Приготування:
1. У маленькій мисці збиваємо йогурт, олію, мед і оцет.
2. Посипаємо сіллю і перцем.
3. У середній мисці змішуємо моркву, журавлину, горіхи і насіння селери.
4. Додаємо йогуртову суміш і ретельно перемішуємо.
5. Накриваємо миску з морквяним салатом і тримаємо в холодильнику до подачі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.