Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 курячих філе
900 мл бульйону з курки
Популярні новини зараз
Показати ще
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
2 склянки вершків
200 г гороху
200 г моркви
1 картопля
1/2 цибулі
2 зубчики часнику
2 ст.л. борошна
1 щіпка розмарину
1 щіпка чебрецю
Приготування:
1. Курку нарізаємо на шматочки, овочі подрібнюємо на маленькі кубики.
2. Далі додаємо в каструлю всі інгредієнти крім вершків, заливаєм бульйоном і перемішуємо.
3. Варимо протягом 30 хвилин на середньому вогні.
4. За 10 хвилин до кінця додаємо вершки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу в духовці.