Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

2 солодких перця

3-4 баклажана

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

3 картоплі

1 цибулина

4 помідора

2 ч.л. каррі

лавровий лист за смаком

часник за смаком

червоний перець за смаком

паприка за смаком

Приготування:

1. Болгарський перець нарізаємо великими шматочками і відразу кладемо у холодну сковороду. Баклажани нарізаємо півкільцями товщиною 1 см, картоплю кубиками.

2. Розминаємо лук і кладемо всі овочі в сковороду. Зверху додаємо спеції - лавровий лист, каррі, часник, червоний перець і паприку. Солимо та додаємо 0,5-1 стакан води і рослинну олію.

3. Перемішуємо овочі, ставимо на вогонь, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з медом.