Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

600 г курячої печінки

1 яйце

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

100 г сметани

½ склянки борошна

2 зубчики часнику

3 моркви

3 головки цибулі

кріп за смаком

150 г майонезу

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Для тіста в блендері змішуємо печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тіста готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.

2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, пасеруємо інгредієнти.

3. Дрібно нарізаємо зелень. Часник подрібнюємо і додаємо до майонезу.

4. Тепер укладаємо млинець, змащуємо його майонезом, додаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. Робимо теж саме з іншими млинцями, формуючи торт.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.