Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сметана за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
сіль за смаком
4 ст. л. соняшникової олії
2 ст. л. борошна
1 кг кабачків
Приготування:
1. Очищаємо кабачки від шкірки, нарізаємо шматочками 1-1,5 см.
2. Далі занурюємо шматочки в борошні і смажимо з обох сторін на розігрітій з олією сковороді до утворення рум'яної скоринки.
3. Якщо скоринка утворюється раніше, ставимо сковороду на кілька хвилин у духовку. Подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного пирога з манною крупою.