Брати і сестри Даллас і Сара Бака кинулися відбиватися від чотирьох потенційних грабіжників і змусили їх втекти з ювелірного магазину з порожніми руками.

Відповідну новину розмістили на порталі «Daily Star»

Шокуючі кадри показують, як троє співробітників ювелірного магазину наносять удари кулаками, щоб відбитися від групи грабіжників в масках, які увійшли в магазин і спробували вкрасти цінні дорогоцінні камені.

Група з чотирьох підозрюваних у розгромі і пограбуванні увійшла в магазин Princess Bride Diamond в місті Хантінгтон-Біч в Каліфорнії в ніч на неділю (22 травня).

Пограбування

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Вони увійшли в магазин, коли один з них витягнув молоток і вдарив по вітрині спереду.

Але група не знала, що їх чекає, коли вони намагалися захопити алмази.

Відео з камери відеоспостереження показує, як співробітник Далласа Бака кидається до вхідних дверей і швидко завдає сильних ударів потенційним грабіжникам.

Пограбування

Він сказав NBC4: "Я побачив групу хлопців у капюшонах, коли вони увійшли, я побіг до входу в магазин, намагаючись допомогти. У якийсь момент, коли я бився з ними, один з них вдарив мене молотком по голові, збоку від лівої скроні, але я навіть не помітив цього, поки вони не пішли, тому що це було так схоже на адреналін".

Його сестра, Сара, хапає табурет і жбурляє його в групу, б'ючи двох чоловіків по спині, в той час як інший співробітник приєднується, щоб вигнати їх з магазину.

Пограбування

Група залишає магазин з порожніми руками, а брати і сестри викликають поліцію.

Даллас сказав, що його сім'я займається ювелірним бізнесом з 2006 року, але це перша спроба пограбування, з якою він особисто зіткнувся.

Сара додала: "Я просто рада, що все в порядку. Я рада, що наша команда об'єдналася, і ми змогли влаштувати бійку і зупинити те, що відбувається".

Пограбування

Поліцейське управління Хантінгтон-Біч було направлено в торговий центр Bella Terra і провело розслідування пограбування з розгромом.

Влада заявила, що пошуки чотирьох підозрюваних тривають.