Найчастіше сни є лише відображенням реально пережитих подій, однак інколи кожна людина може побачити не просто сон, а підказку або знак. Деякі зі сновидінь можуть свідчити про удачу та процвітання. Фахівці радять запам'ятовувати такі сни і навіть вести щоденник, щоб не упустити шансу заглянути в майбутнє й отримати відповіді на важливі запитання.

Яскраві сонячні промені. Такий сон свідчить про те, що скоро у ваше життя прийде радість. Яскравий промінь, що вказує вперед, говорить про нові можливості. А осяяне сонце — про радісну новину, звістку про швидкий прибуток. Якщо у сні людину торкаються промені — найближчим часом її спіткає багатство.

Фруктовий сад, фото: 0542.ua

Гарний сад. Сад з плодовими деревами віщує щастя у житті людини. Доглянута земля і велика кількість розсади — до прогресу в ділових відносинах і розширення бізнесу. Велика кількість фруктів на деревах — до щастя в особистому житті та добробуту сім'ї. Якщо сниться будинок на краю саду та щасливий сміх, то слід чекати вирішення будь-яких конфліктів, а також поповнення в сім'ї.

Висока гора. Якщо у сні людина підіймається на високу гору, то у житті її чекає швидкий успіх. Щастя світить тим, хто зміг дійти до самої вершини гори і подивитися вдалину. Хорошим знаком є яскраве сонце над горою — воно сповіщає про надбавку до заробітної плати.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Гори, фото: Вікімандри

Гризуни або комахи. Якщо гризуни або комахи розбігаються з-під ніг або потрапили в пастки — це свідчить про близьке зцілення від хвороб, перемогу над недоброзичливцями і наклепом. Такий сон віщує удачу в будь-якій справі та відсутність перешкод на шляху до заповітної мети.

Багато меду сниться до удачі та щастя на довгі роки. Якщо наснилися ласощі в сотах, то таке сновидіння обіцяє удачу в особистому житті, а якщо мед ллється в банку — людину чекає удача в домашніх клопотах.

Мед, фото: ukr.media

Диригувати оркестром. Такий сон є ознакою численних успіхів у житті. Також сновидіння обіцяє сприятливий час для змін. У найближчий період людина зможе зробити правильний вибір, який приведе її до щастя.

Летіти в літаку і вдало приземлитися або бути за штурвалом — до удачі в діловій сфері. Такий сон обіцяє успіх у будь-якій справі, за яку людина візьметься.

Салон літака, фото: ua.news

Нагадаємо, раніше назвали топ-10 відкриттів на порозі яких стоїть людство

Як повідомляв портал "Знай.ua", найкращий колір для всіх знаків Зодіаку: таємничість Скорпіонів підкреслить пурпурний, а Рака приборкає сірий

Також "Знай.ua" писав, що для цих знаків Зодіаку весна виявиться крутим поворотом: кому зірки подарували квиточок до нового життя