Сара Марі Кларк з Копенгагена довго страждала через проблеми швидкого росту волосся на обличчі. Дівчині щотижня доводилося ходити в салон на корекцію брів, адже у протилежному випадку у неї дуже скоро з'являлася некрасива зрощена лінія замість доглянутих брів.

Проте за деякий час Сара так втомилася від косметичних процедур, що вирішила з'явитися на людях у своєму "первозданному" вигляді. Однак дівчина не очікувала такої реакції від оточуючих та в мережі.

Сара Мари Кларк, фото: mixnews.lv

18-річна Сара Марі Кларк багато років регулярно вищипувала брови сама або зверталася в салони за допомогою професіоналів. У середньому проводити такі маніпуляції їй доводилося раз у тиждень, і Сара продовжувала справно це робити, адже дуже соромилася своєї зовнішності.

У березні 2019 року дівчина зрозуміла, що більше не хоче витрачати час на це заняття і спробувала прийняти себе такою, яка вона є. Коли Сара розповіла про це рішення друзям, практично ніхто її не підтримав. Коханий дівчини також поставився до цього скептично.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Сара Мари Кларк, фото: mixnews.lv

Попри все дівчина залишилася при своїй думці і з часом у неї відросла так звана моноброва, яка зазвичай викликає в суспільстві лише докори і глузування. Проте, після цього у Сари збільшилася кількість підписників в Instagram, їй почали писати і цікавитися незнайомі хлопці. Виявилося, що у багатьох з них фетиш на цю особливість зовнішності.

"Вони самі говорять мені про це. Я отримую безліч запрошень на побачення, хлопці заграють зі мною", - говорить дівчина.

Сара Мари Кларк, фото: mixnews.lv

Водночас дівчині доводиться стикатися і з критикою, в основному від незнайомців у мережі. А буває, що люди на вулиці підходять до Сари, щоб її сфотографувати. Проте дівчина вже змирилася з такою реакцією. Більше того Сара за допомогою своєї популярності хоче довести суспільству, що такі особливості зовнішності — це нормально, і соромитися цього не варто.

Сара Мари Кларк, фото: mixnews.lv

Сара Мари Кларк, фото: mixnews.lv

Нагадаємо, раніше 2020-й визнано роком веганів: основні міфи про життя без м'яса

Як повідомляв портал "Знай.ua", схудла і загинула: дівчина роками їла тільки рис з перцем, не намагайтеся повторити

Також "Знай.ua" писав, що пророцтво для України на Рік Білого Щура: що чекає земляків у 2020