Новий рік 2020 – це рік Білого Сталевого Щураза китайським календарем. Знак Щура в китайській астрології пов'язаний з древньою культурою Китаю і Індії. І тут його дуже шанують.

Що приготувати на Новий рік 2020

Новорічне меню

Щур – істота невибаглива, ненажерлива і запаслива. Тож більшість новорічних страв в меню йому підійде до смаку. Це можуть бути холодні закуски і салати, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, різні напої і десерти. До речі, незважаючи на те, що Щур любить смачно і ситно поїсти, не обов'язково завантажувати стіл делікатесами, які вимагають навичок професійного шеф-кухаря.

На столі обов'язково має бути м'ясо, і подавати його потрібно у вигляді порційних шматочків. При цьому не можна подавати яловичину, краще побалувати себе бараниною, свининою чи стравами з птиці.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Новий рік в Україні

2020-й – це ще й рік Місяця, тому вітаються всі страви білого кольору: сири, молочні соуси, йогурти і морозиво.

Головна "фішка" Нового року - салати. Крім олів’є і крабов’є з майонезом, на стіл варто поставити легкі овочеві салати з великою кількістю зелені. Подавати їх слід в невеликих мисочках: Щур полюбляє їсти потроху.

Святковий стіл варто щедро придобрити домашніми цукерками. У Китаї вони є с имволомсімейного щастя і добрих родинних відносин. Звичні у нас апельсини, мандарини або персики в Піднебесній вважаються їстівним втіленням багатства – золотих монет.

Адже, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Добре зустріти Новий рік 2020 допоможуть смачні новорічні рецепти, різноманітні страви на новий 2020 рік, гарний новорічний стіл 2020.

Нагадаємо, новий рік Металевого Щура сповнений сюрпризів і яскравих емоцій: найкращі подарунки для кожного знака Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа астрологи назвали щасливчиків серед знаків Зодіаку: кому грудень принесе "плюшки".

Знай.uа писав, неймовірне кохання, величезний успіх і купа грошей: названо знаки Зодіаку, яким казково пощастить у 2020 році.