У мережі з'явилося пророцтво на 2020 рік ясновидиці Ванги, яка померла 23 роки назад. Передбачення вдалося отримати журналістам, які поспілкувалися із родичами провидиці. Виявилося, що вже у перші місяці наступного року у світі настане глобальна економічна криза, з якої не всім вдасться вийти достойно.

Згідно з пророцтвом Ванги, планета зіткнеться з катаклізмами. Якщо вірити прогнозам провидиці, 2020 рік буде непростим, але дивовижним. Проте, враховуючи особливості періоду, коли ясновидиця жила та пророкувала, її пророцтва варто пропускати через призму сьогодення.

Ванга, mir24

Перша половина року грозить людству глобальною фінансовою кризою, вже зовсім скоро станеться щось, що дасть пуск подальшим незворотним подіям. У 2020 також слід чекати спалаху однієї із давно забутих хвороб, під загрозою здоров'я величезної кількості людей. Фахівці припускають, що ситуація може бути пов'язана із підвищеною сонячною активністю, яка очікується у наступному році. Очікується, що в норму активність Сонця прийде у 2021 році.

Країнам Західної Європи варто чекати у 2020 році конфліктів на релігійній та етнічній основі. У Старому Світі відбуватимуться колотнечі та настане безлад. Крім того, у найближчий період дослідники пророцтв Ванги, передбачають винайдення джерела енергії, яка перевершить енергію Сонця.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Загалом Ванга назвала 2020 рік доленосним для всієї планети. Період, який настане, буде переломним у житті багатьох народів.

Провидиця Ванга

Нагадаємо, останній рік для Путіна і глобальні потрясіння для світу: розшифровано передбачення Мессінга на 2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", настане чорна смуга: провидиця Ванга попередила знаки Зодіаку про нещастя наприкінці 2019

Також "Знай.ua" писав, що ворожка порадила, як правильно носити прикраси: на щастя чи на біду