Гороскоп на 21 листопада Овен

Ви витратите багато часу і сил на справу, яка виявиться лише ілюзією. Дивіться на речі більш тверезо і все вийде так, як ви хотіли.

Гороскоп на 21 листопада Телець

Зірки обіцяють, що Тільці здобудуть перемогу у цей день. Вона може бути невеликою, але все ж перемогою. Також день принесе повагу оточуючих.

Гороскоп на 21 листопада Близнюки

У вас мало що вийде правильно. До кого проявите увагу, відштовхнуть вас, а якщо захочете самотності, то опинитеся в галасливому натовпі.

Гороскоп на 21 листопада Рак

Не бійтеся розповісти про свої почуття (не тільки любовні). Якщо коли і потрібно це зробити, то саме в цей день. Може вам навіть відповістять взаємністю.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Гороскоп на 21 листопада Лев

У вас може з'явитися нав'язлива ідея. І кращий спосіб позбутися від неї – просто порахувати, у скільки обійдеться її реалізація. Інакше можна влізти в борги.

Гороскоп на 21 листопада Діва

В цей день ви можете дозволити собі піти на невеликий ризик. Зараз така поведінка буде виправдана, тільки не робіть її звичкою.

Гороскоп на 21 листопада Терези

Використовуйте сьогоднішній день, щоб виправити помилки, які наробили раніше. А такі будуть. Але ви зможете трохи завуалювати їх.

Гороскоп на 21 листопада Скорпіон

У вас дуже легко вийде влитися в будь-який колектив і приєднатися до їх діяльності. Але ось ініціатор з вас буде ніякий.

Гороскоп, фото: NicStyle.ru

Гороскоп на 21 листопада Стрілець

Стрільці чи то закохаються, чи то ще що, але даху можуть позбутися. А здоровий глузд вам зараз не можна втрачати. Спробуйте насильно прибити свій дах цвяхами. В переносному сенсі, звичайно ж.

Гороскоп на 21 листопада Козеріг

Вам не доведеться підлаштовуватися під чужу думку. Робіть все так, як вважаєте за потрібне. Тільки тоді цей день пройде добре і успішно.

Гороскоп на 21 листопада Водолій

Будьте чесніше з собою, коли оцінюєте свої якості та можливості. Так ви зможете розібратися з питанням, яке вже дуже давно вас мучить.

Гороскоп на 21 листопада Риби

Якщо ви відчуваєте себе жертвою обставин, пошукайте кого-небудь з кислим виразом обличчя, і подумайте, чи хочете ви виглядати так само. Не слід жаліти себе занадто сильно.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.