Астрологи стверджують, що кожне ім'я має особливу енергетику, і кожне із них має свій посил. Деякі імена обіцяють своїм власницям неймовірну удачу, а деякі — вірну любов.

Існують імена, на думку астрологів, котрі можуть звести з розуму будь-якого чоловіка. Нижче наведені 5 імен, що мають колосальний вплив на протилежну стать.

Жіночі імена, фото: TviySvit

Олександра

Значення імені Олександра - "мужня" і "захисниця". Жінка, котру назвуть Олександрою буде мати сильний і твердий характер, вона успішно збудує свою кар'єру. Проте у цих дівчат тісно переплетені жіночність і милосердя з твердістю. Беззаперечно, такий мікс притягує чоловічу частину людства.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Анна

Риси, притаманні жінкам на ім'я Анна це милосердність, життєрадісність, турботливість. Водночас ці жінки є твердими і сильними особистостями, на яких можна покластися. У дівчат з іменем Анна неймовірна енергетика, яка приваблює і зачаровує чоловіків. Анна може стати справжньою опорою для свого чоловіка.

Жіночі імена, фото: UkrMedia

Вікторія

Вікторія є особистістю з сильною і чарівною енергетикою та бойовим характером. Значення імені Вікторія - "перемога". Проте цих жінок часто долають сумніви і нерішучість. Через це Вікторії ставляться до чоловіків дуже прискіпливо, довго і ретельно приглядаючись до потенційного обранця.

Ірина

Дівчата з ім'ям Ірина володіють аналітичним розумом і сильною практичністю. Ці жінки впевнені у тому, що їм потрібно від життя. Ірина навіть може відчувати настрій людей, що її оточують і керувати ним. Жінко з цим сильним іменем не полюбляють сидіти вдома і тим більше нудьгувати — вони шукають способи наповнить своє життя і життя свого чоловіка яскравими фарбами.

Жіночі імена, фото: mors.in.ua

Марина

Марину часто долають її емоцій, але вона вміло приховує свої почуття. Дівчата з цим іменем у своєму житті перш за все керуються здоровим глуздом. Вони в жодному разі не скаржаться на здоров'я та на життя. У парі Марина дає своєму партнеру впевненість у завтрашньому дні.

Нагадаємо, раніше карпатські мольфари передбачили майбутнє України

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи назвали щасливі кольори для святкування Нового року-2020

Також "Знай.ua" писав, що астрологи підготували гороскоп у сфері здоров'я на 2020 рік