На весілля одна із запрошених гостей прийшла в одному лише бюстгальтері без верхнього одягу - де саме не повідомляється.

В закритій групі "That's It, I'm Wedding Shaming" ("Ось так я насміхаюся над весіллями", - ред.) в Facebook висміюють курйозні ситуації на весіллях і безглузді вбрання. Саме в цій групі опублікували фото: на ньому зображені двоє чоловіків у костюмах, імовірно наречена і гостя - вона позує в спідниці і в тілесному ліфчику, який вона нічим не спромоглася прикрити.

Весілля, that's It, i'm Wedding Shaming/Facebook

Пост зібрав близько 600 коментарів, користувачі по-різному висловилися щодо одягу, в якому прийшла дівчина.

"Я б попросила її піти", "Я б її не пустила", - написали користувачі під фото.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У іншого коментатора з'явилося припущення щодо ситуації: "Мені здається, що це спроба помститися і засмутити наречену. Навіщо ще приходити на весілля в бюстгальтері тілесного кольору без одягу ?"

"Ви тільки-но погляньте, ця пог*нь намагається виглядати милою. Бридко", "Жахливе вбрання", - висловилися інші коментатори.

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше на весільну фотосесію пробрався хижак: перелякав всіх, але подарував незабутні кадри.

Також Знай.uа писав, що на Вінниччині 11 сімейних пар отримали “золото”, весільні історії зворушили всю Україну, - щасливі фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що байкер-невдаха безглуздо вліз до колишньої перед весіллям: так "короля доріг" ще не відшивав ніхто, відео.