Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні відмінно пройде співбесіда, корпоративи зміцнять командний дух. Той, хто подобається, нарешті відповість вам взаємністю. Чекайте на приємні сюрпризи від близьких.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні до вас прийдуть зовсім несподівані рішення, але при цьому вдалі. Новий знайомий викличе у вас симпатію і підтримає у важкий момент.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні доля випробує вас на міцність. Тільки не піддавайтеся емоціям, дайте собі час на подумати. Оточення захоче дати вам якусь недоречну пораду.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні кожна зі сфер життя зажадає вашої уваги. Треба переглянути особисті стосунки. Також підвернеться несподіваний варіант для зміни житла.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні буде чимало приводів опустити руки. Начальство буде змінювати свою думку кожну хвилину, а друга половинка почне вас ігнорувати. Але до вихідних вам стане легше.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні варто приділити увагу кар'єрі. Раціонально оцінюйте свої сили і не беріться за те, з чим не зможете впоратися. Вдалий час для переїзду.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні ваші плани нарешті можуть увінчатися успіхом. Ви опинитеся в центрі уваги. Втекти від заздрісників на роботі вдасться в суботу і неділю.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні робота зажадає від вас більше часу, сил і уваги. Зате оку боса не буде за що зачепитися. У вихідні дні буде час для облаштування будинку і прогулянки.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні удача буде залежати від вашої впевненості в собі. Ви відчуєте прилив натхнення і креативних ідей. Дозвольте собі відпочинок на природі та турботу про здоров'я.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні колеги допоможуть вам впоратися на роботі, друзі підтримають у потрібний момент і порадують приємною звісточкою. Не забувайте про рідних, приділіть їм час.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні підстав для докорів сумління не буде. Протистояти непроханим порадникам допоможуть терпіння, дипломатичність і вміння швидко знаходити потрібну інформацію.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні вам доведеться трохи напружитися на роботі. В кінці періоду варто здригнутися і додати собі трохи життя. Головне – не встрявати у конфлікти з колегами.