Вольф Мессінг - легендарна людина. Особистість легендарна і так до кінця ніким і не зрозуміла, що навіть в епоху сталінських репресій вийшов з води майже повністю сухим.

У Мессінга було безліч талантів, недоступних простому смертному. І крім усього іншого, він захоплювався астрологією і предсказательством. І ось що цей великий маг, напророчив трьох знаків Зодіаку, які він виділяв особливою позначкою.

Терези

Мессінг називав Терези знаком суперечностей. За словами чарівника, в ньому примудряються уживатися символи рівноправності і тяги до одноосібного лідерства, бажання допомогти ближньому і себелюбство.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нерідко егоїст у Терезах перевершує почуття ліктя. Як вважав Мессінг, в досягненні своїх цілей представники цього знака Зодіаку здатні маніпулювати людьми, і навіть заподіють їм зло.

Чому Терези бувають такими різними? Мессінг говорив, що у шахраїв, народжених під знаком Терезів, була погана карта в гороскопі. А ті, що народжуються під гармонійної зіркою, стають спокійними і добрими людьми, які ніколи не роблять людям зла. Але і в тих, і в інших дуже розвинене почуття інтуїції і передбачення ситуації.

Овен

Мессінг вважав, що Барани йдуть до цілі за допомогою свого неповторного темпераменту, який мало кому вдається приборкати. А ще їм властиво одягати на себе маску і показувати себе не тим, ким вони є насправді.

Пустити пил в очі вони можуть легко, також, як і підпустити до себе незнайомих людей. Адже Мессінг був переконаний, що Овни в зодіакальним сузір'ї - кращі оратори і відмінні керівники. Їм звично прагнути до лідерства, випромінюючи божевільну енергетику, яка нерідко передається навіть на великих відстанях.

Водолій

Про Водолія провидець говорив, що це один із найскладніших, багатогранних і маловивчених знаків Зодіаку. Мессінг вважав, що під цим знаком на світ може з'явитися чимало знаменитих і талановитих особистостей. А все тому, що Водолії бачать світ не зовсім так, як більшість людей.

Вони здатні розгледіти красиві речі навіть в самих звичних з вигляду дрібницях. При цьому Водолії завжди випромінюють позитив, і готові поділитися ним з іншими. З цієї причини енергетичні вампіри з великим задоволенням жадають спілкування з ними.

Нагадаємо, номер машини може повністю змінити долю власника.


Як повідомляв раніше Знай.uа, істинне значення імені Зеленського.


Також Знай.uа писав про те, що став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.