Конспірологи вважають, що смертоносна планета Нібіру знаходиться в бойовій готовності, а Апокаліпсис, який бурхливо обговорюють останнім часом, може стати дійсно реальним.

Стало відомо, що прибульці з таємничої планети вже давно захопили Міжнародну космічну станцію. І незабаром зв'язок із Землею буде остаточно знищено. А офіційна наука навмисно замовчує інформацію про те, що відбувається. Ситуація вже давно вийшла з-під контролю.

Альтернативні експерти заявили, що кораблі Dragon-2 і Starliner переорієнтовані з доставки вантажів на силову підтримку членів команди, яка вирушила в експедицію на космічну станцію. Це підтверджується тим фактом, що той же Роскосмос прийняв рішення про старти на МКС тільки автоматичних космічних апаратів 16 або Союз-2.1а.

Цю версію підтримує відомий Уфолог на ім'я Скотт Уорінг. Він упевнений, що NASA спеціально приховує від громадськості інформацію про захоплення МКС гуманоїдами і інопланетянами.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вся справа в тому, що зв'язок між земною кулею і МКС переривався і раніше. Але тепер ця загроза справді масштабна і глобальна. Тим більше, що деякі конспірологи висунули і більш шокуючі припущення.

Експерти проаналізували привітання з Новим роком членів космічної експедиції. Після проведення детального дослідження з'ясувалося, що члени МКС використовували такі обороти у своїх привітаннях, які явно не притаманні землянами. Чого варта одна тільки фраза, яка прозвучала в одному з привітань:

"урочисті церемонії, що піднімають психологічний настрій нації" – це формулювання використовувалося замість слова "свято".

Конспірологи стривожені. Вони поняття не мають, що зараз знаходиться на борту Міжнародної космічної станції, і чого слід очікувати далі.

"Знай.uа" повідомляв: Нібіру не існує: уфологи звинуватили NASA в обмані людства

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу