Президент України Володимир Зеленський приїхав до Хмельницького, щоб перевірити ситуацію з виплатою надбавок медикам та відвідати “велике будівництво” – будується спортивний центр. Зрозуміло, “президент з народу” не міг не випити кави у звичайній кав'ярні. Однак через рядового фото на Facebook Офісу президента вийшов казус. Заклад не міг приймати відвідувачів у внутрішніх приміщеннях.

Володимир Зеленський, скріншот з відео


Правила карантину в Хмельницькому не дозволяють закладам відкривати внутрішні приміщення для клієнтів до 5 червня. Таким чином виходить, що кафе порушило карантин, і повинне понести покарання від місцевої влади.

“Смачна кава”, підписали фотографію представники Офісу, відповідальні за ведення Facebook. Мабуть, ще й дуже дорога, тому що за законом кафе доведеться заплатити значний штраф за порушення карантину. Або якщо заклад готує каву для президента, то його карати не можна?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, раніше Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники

Як повідомляє портал «Знай.ua» Юні харків'яни показали Зеленському своє "держава в смартфоні", страшно глянути - "школа руйнується, їмо стоячи і вчимося в коридорах"

Також «Знай.ua» писав, що Пресконференція Володимира Зеленського - інвестиційний офіс, "кадровий голод" і мільярдні вливання в Україну