З життя пішов колишній міністр освіти, екс-ректор Львівського університету та батько лідера фракції "Голосу" Святослава Вакарчука Іван Вакарчук.

Про це музикант повідомив на власній Facebook-сторінці.

"Сьогодні не стало мого найближчого друга... Людини, яка відчувала, розуміла, і знала мене краще ніж будь-хто на цій Землі... Не стало люблячого чоловіка і батька, і дідуся… Людини, що створила міцну і люблячу сім’ю. Не стало справжнього патріота... Людини, яка своїм розумом і своїм серцем здобувала нашу незалежність, а потім по цеглині розбудовувала рідну державу... Не стало видатного вченого... Дякую тобі, тато... люблю тебе, і завжди буду любити...", - написав він.

Скріншот допису

Водночас Вакарчук додав, що на похорони зможуть прийти не усі, бо будуть вони приватними. А зумовлено це карантином, який введений по всій території України через коронавірус.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

"Враховуючи карантинні обмеження, та шануючи бажання родини, прощання з Іваном Вакарчуком буде приватним. Заздалегідь вдячні всім за розуміння!".

Нагадуємо, що два тижні тому після тривалої та важкої хвороби пішов з життя барабанщик видатного канадського рок-гурту Rush Ніл Пірт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", не так давно помер автор хіта Popcorn, який бринів у "Ну, постривай!", Гершон Кінгслі.

Також "Знай.ua" писав, що померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна.