Ведуча програми ″Право на владу″ Наталія Мосейчук не стримала своїх емоцій і просто в прямому ефірі сказала все, що думає про депутатів.

Черговий випуск ток-шоу цього разу відбувся за новими, карантинними правилами. В студії знаходилась лише ведуча і знімальна група. Глядачів у студії не було, а всі запрошені на програму гості були в он-лайні на Skype-зв'язку.

Скріншот з відео

Та незважаючи на це, запрошені на програму нардепи таки зуміли влаштувати безлад в програмі, кричали і перебивали один одного, сипали взаємними звинуваченнями, підвищували голос і доводили свою правоту, не слухаючи інших.

″Гарячі бої″, зокрема, влаштували народний депутат від фракції ″Слуга народу″ Олександр Дубінський та депутат від ″Європейської солідарності″ Олексій Гончаренко.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Насилу вгамувавши обох, Мосейчук сказала все, що накипіло за багато часу.

″Можна я поділюся з вами тим, що я відчуваю Я звичайна українка, я ходжу і голосую, я дивлюся ваші виступи, політиків. І чесно кажучи, так соромно... Тому що приходить одна влада— киває пальцем на попередників. Приходить нова влада, і знову є притензії до цих ″папєрєдніків″. І чесно кажучи, ви так задовбали. Тим, що ви постійно звинувачуєте одне одного і не можете навести лад в цій країні. Ви приходите до керма, лише для того, щоб потім позвинувачувати інших. Таке складається враження. Не ображайтеся, будь ласка, але це правда″, - емоційно зізналась Наталя Мосейчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у програмі "Право на владу" новий міністр МОЗ не зміг відповісти на питання Тимошенко та "втік"

Як повідомляв портал Знай.ua, у програмі "Право на владу" фермери розкритикували земельний закон Зеленського

Також Знай.ua писав, до Верховної Ради подали п'ять нових законопроектів про скасування ринку землі