Сьогодні, 19 лютого, президент України Володимир Зеленський відвідав Бориспільської багатопрофільної лікарні. Під час візиту одна з жінок почала кричати на Зеленського: "Зеленський, ти зрадник. Чому на фронті гинуть? Відповідайте, я ваш народ. Я мешканка Донецька. Розповісти вам, що у нас в шахтах?".

На відео видно, як ні Володимир Олександрович, ні його свита на спіч жінки ніяк не відреагували, але швидше за все, її вивели охоронці.

Зеленський, фото сайт Президента

Як відомо, вчора на Донбасі ворожі найманці Путіна обстріляли позиції українських захисників, внаслідок чого загинув один військовий. Після цього бойовики здійснили спробу атакувати спостережні пости на позиціях обох бригад.

Начальник Генерального штабу ЗСУ зауважив, що під час цієї атаки українська сторона діяла згідно з усіма міжнародними документами.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Провокації бувають, армія сильно відповіла. Ситуація повністю контрольована. Ми впевнені, що ця провокація не змінить курс, бо лише з сильною армією можливо сідати за стіл переговорів", – наголосив Глава держави під час брифінгу в Офісі Президента за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа Україна в зоні ризику від повторення долі Польщі у 1939, при чому тут заява Зеленського.

Знай.uа писав, в Київ стягнули силовиків, у перехожих перевіряють речі і документи, що відбувається.