З'явилася інформація, що відомий український мільярдер Рінат Ахметов купив будинок за 200 мільйонів євро на Лазурному березі у Франції у групи Campari. Про це повідомляє Financial Times.

Так, компанія мільярдера Ахметова купила розкішний особняк, відомий як Villa Les Cedres, після того, як італійська компанія оголосила про його продаж ще в 2019 році. Продаж цього особняка підтвердило джерело, знайоме з деталями крупної угоди.

Villa Les Cedres, The Sun

У свою чергу, в компанії Ахметова відмовилися коментувати, чи буде бізнесмен використовувати особняк в якості приватної резиденції.

Згідно з прогнозами видання, у понеділок, 27 січня компанія СКМ планує опублікувати заяву, згідно з якою купівля особняка Les Cedres розцінюється як довгострокова інвестиція.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Villa Les Cedres, The Sun

Villa des Cedre має 14 спалень. Розташований цей особняк на території площею 14 га і був побудований в 1870 році. Також він коли був домом для бельгійського короля Леопольда II.

Ще в серпні 2019 року, попередній власник будівлі, компанія Davide Campari-Milano SpA, заявила про продаж історичного будинку за 200 мільйонів євро невказаному покупцеві для приватного використання.

За даними видання Bloomberg, в 2017 році куплений Ахметовим Villa des Cedre оцінювалася в 350 мільйонів євро. Тоді особняк вважався найдорожчим будинком на землі".

Villa Les Cedres, The Sun

Нагадаємо, що в Україні масово закривають супермаркетів "Брусниця", які належать олігарху Ринату Ахметову, за величезні борги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський фінансово-економічний журнал Forbes перерахував вартість активів найбагатших українських бізнесменів.

Також "Знай.ua" писав, що український олігарх Рінат Ахметов як і раніше зберігає контроль над туристичним бізнесом в окупованому Криму, спокійно обходячи санкції Євросоюзу.